Как да активираме енергията на естествените камъни в наша полза?

Естествените камъни и кристали могат да бъдат носени като амулети и енергийни бижута. Свойствата, които притежават, могат да бъдат допълнително подсилени и активирани, за да работят в полза на притежателя си. Един от начините за постигане на това е чрез техниката Тета хийлинг.

„Древните култури са умеели да се свързват с енергията на кристалите и минералите. Познавали са различните им свойства и умеели да ги използват, за да повишат способностите на хората, както и за да отварят портали към сили от други нива на съществуване и за свързване с паметта на предците в ДНК. Човек с развита интуиция може да се научи да разбира тайния език на кристалите и минералите и да разшифрова познанието и информацията, записани в тях. По тази причина ние често сме привлечени от определен камък или кристал.“ (Източник: Ваяна Стайбъл – „Тета лечение за напреднали“)

Чрез техниката Тета хийлинг можем да се свържем с кристалите и да получим информация от тях, както и да ги заредим с положителна енергия в тета медитативно състояние. Така се получава допълнителен ефект, обединявайки естествената сила на кристалите и мощния ефект на внедряванията с Тета хийлинг. Обектите се насищат с убеждения и чувства, които се отразяват върху средата, която искате да си създадете.

Повече за тета практиките и работа с убежденията може да прочетете тук: https://venetavutova.com

Нашите нови предложения за бижута от естествени камъни може да разгледате тук: https://venicrystal.com/shop/


КЪМ МАГАЗИНА >>

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *