Поръчка на продукти

В електронния магазин https://venicrystal.com за всеки продукт са посочени цена, основни характеристики и допълнителна информация, целяща подпомагането на информирания избор при покупката на продукта.

На страницата до всеки продукт има бутон „Купи“. Натискането на този бутон записва избрания продукт във виртуална пазарска количка на Потребителя. Чрез натискане на бутон „Потребителска количка“ потребителят може да разглежда съдържанието на виртуалната пазарска количка, да добавя нови продукти или да премахва тези, които не желае. След натискане на бутон „Поръчай“ се появяват данните на клиента, данните за доставка и повторен преглед на виртуалната пазарска количка. Поръчката се активира чрез натискане на бутон „Потвърждаване на поръчката“.

  1. За да се направи поръчка до електронния магазин, Потребителят трябва да посочи:

1.1. валиден адрес на своя електронна поща;

1.2. вярно попълнен адрес за доставка на стоката и фактуриране;

1.3. вярно попълнени данни за контакт– две имена, телефон.

  1. В случай, че поръчаната стока не е в наличност, консултантът уведомява Потребителя. Ако Потребителят не се съгласи поръчката да се замени с друга стока, поръчката може да бъде анулирана.
  2. Поръчки в електронния магазин https://venicrystal.com се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

4 Работното време на консултантите на онлайн магазин https://venicrystal.com е:

от понеделник до събота – от 09:00 до 18:00 часа ; неделя от 10:00 до 17:00 часа.

  1. Потребителят може да откаже направена поръчка, без да е необходимо да упоменава причини за отказа.
  2. Отказ на поръчка може да се направи по телефона или чрез електронно писмо (имейл) до посочения в сайта имейл адрес – електронна поща: v_vutova@hotmail.com . За да е валиден отказът, Потребителят трябва да предостави: номера на направената поръчка, телефонния номер оставен в поръчката, двете си имена, с които е регистриран в сайта, имейл адреса (електронната поща), с който е регистриран в сайта, цената на поръчката.